Home > Sectornieuws

Sectornieuws

Laurel Nash
28/6/2021 Sectornieuws

Wacoal Europe kiest Laurel Nash als Global Sales Director

De gekende lingerie- en badmodegroep Wacoal Europe kondigt aan dat ze een nieuwe Global Sales Director hebben aangeduid: Laurel Nash. De firma, die de merken Wacoal, Fantasie, Freya, Elomi (en Goddess) omvat, maakt hiermee bekend dat Nash verantwoordelijk zal zijn voor de globale sales strategie op de markt.

 

Vacature
16/6/2021 Sectornieuws

Aubade Belgium zoekt Parttime Sales Representative

Aubade Belgium is op zoek naar een parttime Sales Representative. 

Sabine en Philippe - Organisatie LingeriePRO
11/5/2021 Sectornieuws

Achter de schermen bij LingeriePRO: interview met Philippe Bracke

Veel vragen, minder antwoorden. In coronatijden missen we vaste waarden zoals de LingeriePRO-beurs en de inspirerende ontmoetingen. We gingen met beursorganisator Philippe Bracke in gesprek en kregen al een aantal antwoorden op onze vragen...


Huis Hutse
14/4/2021 Sectornieuws

Lingeriezaak met vast klantenbestand in Gentbrugge over te nemen

De zaak Huis Hutse, gelegen aan het station van Merelbeke bestaat in oktober 85 jaar en is nu op zoek naar een overnemer. De huidige eigenares, Carine De Clercq, is al de derde generatie en gaat na 42 jaar activiteit in de winkel met pensioen.

Foto door Crew op Unsplash
22/3/2021 Sectornieuws

Wij willen je verhaal horen!

Ben jij net een nieuwe lingeriewinkel begonnen? Ben je verhuisd met je zaak of heb je een verhaal dat je graag wilt vertellen? 

Foto door Logan Weaver op Unsplash
22/3/2021 Sectornieuws

Deze merken van sportbeha’s hangen in jullie winkels

Aphrodite en Lingerienet lanceerden in maart 2021 een enquête over sportlingerie in de Benelux-lingeriespeciaalzaken, waaraan 54 respondenten deelnamen. De enquête bestond uit twee vragen met een focus op sportbeha’s. 42 van de deelnemende zelfstandige lingeriezaken zijn gevestigd in België (77,78%), terwijl 12 van de respondenten uit Nederland komt (22,22%).

RENDEZ-VOUS Lingerie Française
08/3/2021 Sectornieuws

RENDEZ-VOUS”: een kortilm à la française door Lingerie Française

Promincor – Lingerie Française broedde op een innovatieve show in Parijs voor januari 2021. Daar stak de COVID-19 pandemie een stokje voor, maar al gauw werd nieuwe inspiratie geboren en groeide de nood aan creativiteit. Met onnoemelijke trots stellen de 10 Franse lingeriemerken van Promincor - Antigel, Aubade, Chantelle, Empreinte, Lise Charmel, Lou, Louisa Bracq, Maison Lejaby, Passionata en Simone Pérèle- hun onthullende kortfilm “Rendez-Vous” voor, je spannendste rendez-vous van 2021.


Logo Line-Up
25/2/2021 Sectornieuws

Line Up onder de loep

We missen het allemaal: elkaar ontmoeten op de beurzen, ideeën uitwisselen met een drankje en een hapje erbij, overspoeld worden door veelbelovende collecties en meer. Lingerie PRO kon niet doorgaan, maar het beursteam bedacht iets anders: het Line Up-platform. Wij nemen het voor jullie onder de loep en kunnen alvast één ding verklappen: inspiratie is het sleutelwoord. We nemen jullie mee.

Gossard AW21-22
19/2/2021 Sectornieuws

Agent of distributeur gezocht voor Gossard en Berlei

“We zijn op zoek naar potentiële agenten of distributeurs in de Benelux. We zoeken er voornamelijk nog eentje voor Gossard, maar idealiter zou deze persoon zowel Gossard als Berlei willen vertegenwoordigen”, aldus International Sales Manager Clarisse Parkes. We starten met een woordje uitleg over de merken.

Lingerieweek
05/2/2021 Sectornieuws

Lingerieweek 2021: jouw winkel in de kijker?

Van 8 tot 13 maart 2021 gaat de vierde editie van de Lingerieweek door. Fedelin speelt sterk in op het inzetten van de troeven van de lingeriedetaillist! Ook Think-Pink ondersteunt de actie en er wordt een mooie campagne opgezet om zelfstandige lingeriespecialisten een hele week lang in de kijker te zetten.