Home > Sectornieuws

Sectornieuws

Elomi
13/11/2018 Sectornieuws

Elomi viert 10de verjaardag in New York Ún online

Het merk Elomi ontstond in 2008 en is vandaag de dag fier op wat het al bereikt heeft. Om dit te vieren, werd er in New York een evenement georganiseerd met een waaier aan media, influencers en winkeliers uit de sector. Een preview van de lente-/zomercollectie van 2019 werd tentoongesteld en gasten kregen de kans om een pasmoment te doen en om Liesl Goodman te ontmoeten, de hoofdontwerper van Elomi.

Vacature Mio Sogno
24/10/2018 Sectornieuws

Vacature: verkoopster regio Aalst

Verkoopster gezocht voor een filiaal in Aalst.

Fantasie SS19
09/10/2018 Sectornieuws

3 merken van Wacoal Europe genomineerd voor de UK Drapers Awards

Voor het 28ste jaar op rij gaan de Drapers Awards uit naar de best presterende en meest vernieuwende modebedrijven. Dit jaar werden maar liefst drie merken van Wacoal Europe, de internationale leider op vlak van lingerie en badmode, verkozen tot finalisten.

Granadilla
26/9/2018 Sectornieuws

S3 komt met nieuw badmodemerk: Granadilla

Distributeur S3 brengt een opvallend, nieuw badmodemerk naar ons land: Granadilla. Het merk uit Kaapstad is vernoemd naar het melodietje dat de lokale ijslollyverkopers er spelen en geeft meteen ook de exotische sfeer van het merk weer: “Granadilla” betekent passievrucht en “Granadilla Lolly” is een passievruchtijslolly die typisch en exclusief is voor de stranden van Kaapstad. 

Shutterstock
19/9/2018 Sectornieuws

Volg Aphrodite en Lingerienet ook op Facebook

Wil je volledig bijblijven met het laatste nieuws over de lingeriesector? Volg dan zeker ‘Aphrodite’ ook op Facebook, net als ‘Lingerienet’, onze consumentenpagina. Hier verschijnt wekelijks nieuws over het vakgebied, alsook leuke extra’s en gemakkelijk te delen posts, zodat je ook voor je eigen Facebook-pagina kant-en-klare berichtjes hebt in één klik. 

Mammae Mystery Grey Glamour
18/9/2018 Sectornieuws

Mvl Agency is nieuwe agent voor lingerie en badmode

Tran Munnik en Michelle van Laatum bundelen hun kennis in Mvl Agency, na beiden een decennium actief te zijn in de lingeriebranche. De nieuwe agent zal werkzaam zijn op vlak van lingerie en badmode.

LingeriePRO
12/9/2018 Sectornieuws

Mediterraanse sfeer op LingeriePRO

De 36ste editie van LingeriePRO gaat de geschiedenisboeken in als een van de warmste edities van de afgelopen jaren. De gratis waaiers en watersproeiers waren een welkome verfrissing. 

Tipic
11/9/2018 Sectornieuws

Tipic: een trendy verpakkingslabel

Op zoek naar een originele manier om je producten met je klanten mee te geven? Verpakkingslabel Tipic is misschien wel iets voor jou.

Beachlife
04/9/2018 Sectornieuws

Nieuwe directie bij Beachlife en Cyell

Het Nederlandse moederbedrijf Zulk BV, bekend van de merken Beachlife en Cyell, heeft een nieuwe directie: voor Beach House BV werd Marloes Heijmans benoemd tot Algemeen Directeur, terwijl María Aracil de rol van Algemeen Directeur voor Cyell BV op zich neemt. 

13/8/2018 Sectornieuws

Wegens stopzetting winkel diverse materialen te koop

Wegens stopzetting winkel diverse materialen te koop zoals paspoppen, verlichting, kapstokken, zakjes, enz.