Home > Sectornieuws

Sectornieuws

Over te nemen
30/9/2020 Sectornieuws

Gekende lingeriezaak over te nemen

Over te nemen: gekende lingeriezaak in centrum Sint-Niklaas.

Lingerie Vliegen
25/9/2020 Sectornieuws

Maaslandse lingeriezaak op zoek naar overnemer!

Lingerie Vliegen, de eerste echte speciaalzaak aan de Limburgse Maaskant, is op zoek naar een overnemer. De familiezaak heeft ondertussen 70 jaar service op haar teller staan, verspreid over drie generaties vrouwen die andere vrouwen aan de juiste lingerie helpen. 

Inruilactie Fedelin, VOV en Think Pink
17/9/2020 Sectornieuws

Neemt jouw winkel dit jaar deel aan de beha-inruilactie?

Vorig jaar kon je op Aphrodite alles lezen over de succesvolle beha-inruilactie van Fedelin en Vrouwen Ondersteunen Vrouwen. Maar liefst zeventig lingeriewinkels deden mee aan deze actie die ondersteund wordt door Think-Pink. Ook dit jaar kan je deelnemen!

WVDBM
10/9/2020 Sectornieuws

Winkeldorp Tessenderlo wordt gastgemeente van Week van de Belgische Mode

Sectorfederaties Mode Unie en Creamoda organiseren van 12 tot 18 oktober 2020 de tweede editie van de Week van de Belgische mode (WVDBM). Deze Week heeft als doel Belgische mode en haar modemerken in de kijker te zetten en breder bekend te maken.

04/8/2020 Sectornieuws

Beveiligingsysteem te koop

Beveiligingssysteem te koop van Acurity bestaande uit 2 poortjes die aan de ingang worden geplaatst en 5000 tags om de artikelen te beveiligen tegen diefstal.  

 

Voor verdere inlichtingen mailen naar nachtmodelily@gmail.com.

Bodyfashion Days
29/5/2020 Sectornieuws

Zo zullen de Bodyfashion Days er deze zomer uitzien

De vakbeurs in Nederland, bekend als 'Bodyfashion Days', gaat deze zomer gewoon door. Dat bevestigde de organisatie. Het evenement zal plaatsvinden op de gewoonlijke locatie in Almere, deze keer verspreid over zes verschillende dagen (zie data hieronder). Dit om het maximum van 100 personen per dag te kunnen aanhouden. Wel wordt er aan de bezoekers gevraagd om met enkele noodgedwongen veranderingen rekening te houden.

15/5/2020 Sectornieuws

Breaking news: LingeriePRO keert terug in voorjaar 2021

Eerder communiceerden we al dat de 40ste editie van LingeriePRO Tradefair niet zou doorgaan in juli. Vandaag werd bevestigd dat de beursorganisatoren hun feesteditie vooruitschuiven naar het voorjaar van 2021. 

13/5/2020 Sectornieuws

Naturana krijgt nieuwe, Belgische CEO

Het Duitse merk Naturana, bekend om haar lingerie, badgoed en nachtmode, duidde begin deze maand Evi Vandenzavel aan als nieuwe CEO van de firma. Zij volgt daarmee voorganger Andreas Höschele op, die zijn functie neerlegde. 

30/4/2020 Sectornieuws

Wacoal Europe introduceert digitaal platform voor partners

Wacoal Europe breidt de ondersteuning voor globale partners uit met een nieuw digitaal contentplatform en een trainingsprogramma. 

LingeriePRO
16/4/2020 Sectornieuws

Uitstel maar geen afstel: nog even wachten op verjaardagseditie van LingeriePRO

Net als veel andere Belgen, zaten ook de beursorganisatoren van LingeriePRO gisteren hoopvol aan de televisie. Wat zou de Belgische overheid melden in verband met evenementen in de komende maanden?