Home > Nieuws

Nieuws

SIL modeshow
16/5/2022 Sectornieuws

De Parijse lingeriebeurs is terug!

Voor de lingerieliefhebbers wereldwijd is er weer goed nieuws: er komt éindelijk weer een beurs aan in Parijs! Alle praktische informatie én wat je er kan verwachten lees je hier.

Rosa Faia HW22
04/5/2022 Sectornieuws

Gezocht: vertegenwoordiger (m/v) Anita voor Oost- en West-Vlaanderen

Anita, bekend als enige Europese fabriek die verschillende segmenten ontwerpt om vrouwen in bepaalde periodes van hun leven te helpen, is op zoek naar een nieuwe vertegenwoordiger voor Oost- en West-Vlaanderen.

Chausette Wassenaar - Foto's: Sé young Kipp
07/4/2022 Sectornieuws

Al 20 jaar elke dag een feestje bij Chaussette in Wassenaar

Er is altijd wel een reden om te feesten. En als die er niet is, maak je er gewoon zelf een feestje van! Zo verloopt het elke dag bij Chaussette lingerie&badmode in Wassenaar. Al heeft uitbaatster Veronique deze keer twee héél goede redenen om te feesten. 


40th LingeriePRO
09/3/2022 Sectornieuws

There’s something moving bij LingeriePRO…

Achter de schermen bij het beursorganisatieteam van LingeriePRO is er vanalles aan het gebeuren. Details zijn er nog niet, maar dit is wat we al weten.

Yvette Jonckers
25/2/2022 Sectornieuws

Yvette Jonckers: Wanneer het totaalplaatje klopt - afscheid, groei én nieuw leven

Yvette Jonckers is een naam die velen onder jullie zullen kennen. Al een 25-tal jaar helpt zij het Duitse merk Dacapo groeien en al 10 jaar runt ze de succesvolle zaak OhSiBo in Hasselt, waar ze binnenkort afscheid van neemt. Bij Aphrodite maken we graag nog even gebruik van haar kennis en ervaringen om jullie te inspireren. Wat was haar geheim om 10 jaar geleden, op 55-jarige leeftijd, een carrière-uitbreiding te doen en dit, licht uitgedrukt, te doen slagen? Welke tips heeft ze voor onze lezers? En hoe gaat het nu verder met OhSiBo en Dacapo? Wij brachten Yvette een bezoekje en spraken over haar carrière, toen en nu.


Bodyfashion Days 22
03/2/2022 Sectornieuws

Ben je klaar voor de Bodyfashion Days in Almere?

Na opnieuw een lastige periode voor de Nederlandse lingeriespeciaalzaken, is er toch ook goed nieuws: de Bodyfashion Days vinden weer plaats. De beursdagen zijn verdeeld over 5 dagen om zoveel mogelijk bezoek te spreiden.

Dorélit SS22 (Fotografe: #ZazaBertrand)
31/1/2022 Collecties

Dorélit gaat in zee met Dexit nv

Dorélit werkt voor de verkoop van de wintercollectie 22/23 samen met Dexit, die als agent zal fungeren. Het Belgische merk brengt dag- en nachtmode voor vrouwen, kids (meisjes en jongens) en sinds kort ook een bijpassende collectie voor mannen.

SIL conferentie
07/1/2022 Sectornieuws

Beurs in Parijs SIL zal toch verschuiven naar juni 2022

Door de huidige gezondheidstoestand zijn er veel reisbeperkingen opgelegd, waardoor het Salon International de la Lingerie en Interfilière Paris hebben beslist om hun editie uit te stellen tot 18-20 juni 2022.

SIL Le Corps
22/12/2021 Sectornieuws

Langverwacht weerzien in Parijs: SIL lijkt door te gaan

We zeggen het voorzichtig, maar SIL lijkt door te gaan. Salon International de la Lingerie, Exposed en Interfilière Paris openen de deuren van 22-24 januari in Porte de Versailles (Hal 7.3).

Ringella pyjama
20/12/2021 Collecties

B-LEAF schenkt pyjama’s aan kinderen die in ziekenhuis Kerst vieren

Deze week schenkt B-LEAF Fashion pyjama’s aan het AZ Turnhout voor de zieke kinderen die op de afdeling moeten overnachten rond de feestdagen.