Home > Nieuws

Nieuws

Maison Lejaby - Atrape Fleur
11/1/2019 Collecties

De plantenwereld als inspiratie voor Maison Lejaby

Herfst-winter 2019 gaat bij Maison Lejaby gepaard met inspiratie uit de plantenwereld, met onder meer bladmotieven, plantenborduursels en bloemenprints. 

Janira- Flat tummy push-up culotte
11/1/2019 Collecties

Nieuwigheden binnen de Janira shapewear

Vrouwen willen een perfect figuur zonder aan verleidelijkheid in te boeten. Het merk Janira kwam daarom met een oplossing: verschillende reeksen comfortabele shapewear, geschikt voor elk vrouwenlichaam en in verschillende stijlen. 

LingeriePRO - foto door Studio Vercammen
10/1/2019 Sectornieuws

Het is weer bijna LingeriePRO!

LingeriePRO staat dit seizoen in teken van het motto 'Lingerie is the drug for me'.

 

Salon International de la Lingerie
10/1/2019 Sectornieuws

Allen richting Parijs met onze gratis SIL-toegangscode!

Het Salon International de la Lingerie in Parijs staat deze winter in het teken van “Fall In Love with Yourself”. Overal wordt er ingespeeld op het 'houden van jezelf' door multifunctionele, elegante én tijdloze lingerie in prachtige stoffen en trendkleuren.

 

Selmark
Lippenbalsem Think Pink
10/1/2019 Sectornieuws

Lingerieweek 2019: zet je lingeriezaak in de kijker!

Wil je graag je troeven als lingeriedetaillist extra in de verf te zetten bij de consument? Schrijf je dan zeker in voor de Lingerieweek, die in 2019 voor de tweede keer doorgaat van vrijdag 8 t.e.m. zaterdag 16 maart. Samen sterk voor de zelfstandige lingeriesector!

Joop!
20/12/2018 Sectornieuws

Joop! lanceert lingerielijn

De Holy Fashion Group, eigenaar van de merken Strellson en Windsor en ook Joop! stapt de lingeriewereld binnen en richt zich op de lingeriespeciaalzaak. 

LingeriePRO
19/12/2018 Sectornieuws

Lingerie(PRO) is the drug for me

Hoe onderscheid je jezelf als ondernemer tegenover de concurrentie? Die vraag stellen winkeliers zich tegenwoordig dagelijks. Maar ook een modevakbeurs moet steeds vernieuwen om aantrekkelijk te blijven en voldoende bezoekers over de vloer te krijgen. Ook al ben je dan de enige lingerievakbeurs én vaste waarde sinds 2001 in België in deze sector.  

Registreer je gratis voor SIL Parijs
19/12/2018 Sectornieuws

SIL: Fall in Love with Yourself

Het Salon International de la Lingerie in Parijs staat deze winter in het teken van “Fall In Love with Yourself”. Fabrikanten spelen in op de stijgende behoefte van vrouwen om zich te verzoenen met het eigen lichaam door multifunctionele, elegante en tijdloze lingerie aan te bieden die zorgt voor een intrigerende sensualiteit. 

Julo Trading nieuwe distributeur voor Sapph in Belux
19/12/2018 Sectornieuws

Julo Trading nieuwe distributeur voor Sapph in BelgiŰ en Luxemburg

Vanaf  1 januari 2019 wordt Julo Trading de nieuwe distributeur van Sapph in België en Luxemburg.

Elomi
13/11/2018 Sectornieuws

Elomi viert 10de verjaardag in New York Ún online

Het merk Elomi ontstond in 2008 en is vandaag de dag fier op wat het al bereikt heeft. Om dit te vieren, werd er in New York een evenement georganiseerd met een waaier aan media, influencers en winkeliers uit de sector. Een preview van de lente-/zomercollectie van 2019 werd tentoongesteld en gasten kregen de kans om een pasmoment te doen en om Liesl Goodman te ontmoeten, de hoofdontwerper van Elomi.