Home > Nieuws

Nieuws

Essenza Home
21/9/2018 Collecties

Essenza mixt trends en nieuwe stoffen in collectie SS19

De nieuwe collectie home- en activewear van Essenza is gebaseerd op drie trendy zomerkleuren voor 2019: dusty rose, warm rood en prachtige groentinten. 

Shutterstock
19/9/2018 Sectornieuws

Volg Aphrodite en Lingerienet ook op Facebook

Wil je volledig bijblijven met het laatste nieuws over de lingeriesector? Volg dan zeker ‘Aphrodite’ ook op Facebook, net als ‘Lingerienet’, onze consumentenpagina. Hier verschijnt wekelijks nieuws over het vakgebied, alsook leuke extra’s en gemakkelijk te delen posts, zodat je ook voor je eigen Facebook-pagina kant-en-klare berichtjes hebt in één klik. 

Mammae Mystery Grey Glamour
18/9/2018 Sectornieuws

Mvl Agency is nieuwe agent voor lingerie en badmode

Tran Munnik en Michelle van Laatum bundelen hun kennis in Mvl Agency, na beiden een decennium actief te zijn in de lingeriebranche. De nieuwe agent zal werkzaam zijn op vlak van lingerie en badmode.

LingeriePRO
12/9/2018 Sectornieuws

Mediterraanse sfeer op LingeriePRO

De 36ste editie van LingeriePRO gaat de geschiedenisboeken in als een van de warmste edities van de afgelopen jaren. De gratis waaiers en watersproeiers waren een welkome verfrissing. 

Tipic
11/9/2018 Sectornieuws

Tipic: een trendy verpakkingslabel

Op zoek naar een originele manier om je producten met je klanten mee te geven? Verpakkingslabel Tipic is misschien wel iets voor jou.

Beachlife
04/9/2018 Sectornieuws

Nieuwe directie bij Beachlife en Cyell

Het Nederlandse moederbedrijf Zulk BV, bekend van de merken Beachlife en Cyell, heeft een nieuwe directie: voor Beach House BV werd Marloes Heijmans benoemd tot Algemeen Directeur, terwijl María Aracil de rol van Algemeen Directeur voor Cyell BV op zich neemt. 

13/8/2018 Sectornieuws

Wegens stopzetting winkel diverse materialen te koop

Wegens stopzetting winkel diverse materialen te koop zoals paspoppen, verlichting, kapstokken, zakjes, enz.

 

Kiki McGowan hoofd Marketing Skiny en Huber
13/8/2018 Sectornieuws

Kiki McGowan nieuwe verantwoordelijke Marketing bij Skiny

Sinds 1 juli 2018 staat Kiki McGowan aan het hoofd van de marketingafdeling bij de Oostenrijkse merken Skiny en Huber.

BettiB
13/8/2018 Collecties

Nieuw in de Benelux: BettiB Beachwear

BettiB is een nieuw badmodemerk, opgericht in 2017. Het label behoort tot de Ollie Groep die ook de merken Blumarine, Blugirl en Grazia'lliani onder zijn hoede heeft. De unieke collectie richt zich tot de glamoureuze vrouw en bestaat zowel uit bikini's, strandkleedjes, jurken, enz.

 

In België worden de merken van de Ollie Groep verdeeld door Nathalie Vlegels van Vlevina Fashion, die daarnaast ook agent is voor Mammae, Emmicipi Studio, Jaycris en GPM Mare.

 

26/7/2018 Sectornieuws

Registreer je nog snel voor LingeriePRO

Op zondag 29 en maandag 30 juli vindt in Antwerpen opnieuw LingeriePRO plaats. Ben je nog niet geregistreerd? Doe dit dan snel, want dit biedt tal van voordelen.