Home > Nieuws

Nieuws

Nanso AW20
01/6/2020 Collecties

Ontdek het Scandinavische merk Nanso

Nanso is een merk van Finse komaf, opgericht in 1921. Het merk levert aan verschillende landen in Europa en is met een productie van 3,9 miljoen stuks per jaar uitgegroeid tot de grootste kledingfabrikant van Finland. Hoewel het merk al meer dan 25 jaar in Nederland vertegenwoordigd wordt, zijn het Tran Munnik en Michelle van Laatum van Mvl Agency die nu het agentschap hebben overgenomen. Dit najaar komt het merk via dezelfde agent ook naar België.

Bodyfashion Days
29/5/2020 Sectornieuws

Zo zullen de Bodyfashion Days er deze zomer uitzien

De vakbeurs in Nederland, bekend als 'Bodyfashion Days', gaat deze zomer gewoon door. Dat bevestigde de organisatie. Het evenement zal plaatsvinden op de gewoonlijke locatie in Almere, deze keer verspreid over zes verschillende dagen (zie data hieronder). Dit om het maximum van 100 personen per dag te kunnen aanhouden. Wel wordt er aan de bezoekers gevraagd om met enkele noodgedwongen veranderingen rekening te houden.

Rosa Faia Great Abby - Beugelbeha & Big Cup-beha
22/5/2020 Collecties

Terug naar de Roaring Twenties met Great Abby van Rosa Faia

Komend najaar staat er bij Rosa Faia één eyecatcher centraal: de levenslustige ‘Great Abby’-collectie, bestaande uit 5 modellen, inclusief Big-cup beha.

15/5/2020 Sectornieuws

Breaking news: LingeriePRO keert terug in voorjaar 2021

Eerder communiceerden we al dat de 40ste editie van LingeriePRO Tradefair niet zou doorgaan in juli. Vandaag werd bevestigd dat de beursorganisatoren hun feesteditie vooruitschuiven naar het voorjaar van 2021. 

13/5/2020 Sectornieuws

Naturana krijgt nieuwe, Belgische CEO

Het Duitse merk Naturana, bekend om haar lingerie, badgoed en nachtmode, duidde begin deze maand Evi Vandenzavel aan als nieuwe CEO van de firma. Zij volgt daarmee voorganger Andreas Höschele op, die zijn functie neerlegde. 

30/4/2020 Sectornieuws

Wacoal Europe introduceert digitaal platform voor partners

Wacoal Europe breidt de ondersteuning voor globale partners uit met een nieuw digitaal contentplatform en een trainingsprogramma. 

Mundo Único
22/4/2020 Collecties

Ontdek de missie van Mundo Unico

Mundo Único is een 100% Colombiaans merk dat sinds enkele jaren ook in België, Nederland en Luxemburg wordt verdeeld. Eigen aan het DNA van dit merk is dat het zorg draagt voor het milieu en voor het welzijn van de werknemers.

LingeriePRO
16/4/2020 Sectornieuws

Uitstel maar geen afstel: nog even wachten op verjaardagseditie van LingeriePRO

Net als veel andere Belgen, zaten ook de beursorganisatoren van LingeriePRO gisteren hoopvol aan de televisie. Wat zou de Belgische overheid melden in verband met evenementen in de komende maanden? 

Photo by Drahomír Posteby-Mach on Unsplash
10/4/2020 Sectornieuws

Het is beslist: de solden vinden vanaf 1 augustus plaats

Sinds 21 maart is er één vraag die Mode Unie en ondernemersorganisatie UNIZO duidelijk stelden: verruim alstublieft de sperperiode en schuif de solden op. Een petitie van Mode Unie hierover leverde ondertussen ook ruim 2700 handtekeningen op. Vandaag haalt de sectorfederatie haar slag thuis wat de solden betreft.

Photo by Northfolk on Unsplash
09/4/2020 Sectornieuws

EUROVET stelt vakbeurs uit van juni naar september 2020

De wereldwijde gezondheidscrisis dwingt ook Eurovet om de kalender aan te passen. De beursorganisatoren willen hun evenementen namelijk enkel laten plaatsvinden in gezonde en marktvriendelijke omstandigheden.