Home > Nieuws

Nieuws

Roberto Ricetti
17/1/2020 Collecties

C.S. Fashion verwelkomt eerste mannenmerk: Roberto Ricetti

Met het Italiaanse label Roberto Ricetti introduceert agentuur C.S. Fashion voor het eerst een mannenmerk in haar aanbod. En dat gebeurt niet zomaar: “Dit merk past héél goed binnen ons aanbod en voldoet aan alle voorwaarden en eisen die wij stellen om opgenomen te worden in ons gamma. Vandaar dat wij nu voor het eerst ook een mannenmerk verwelkomen”, aldus Philippe Levy Van C.S. Fashion. De agentuur versterkt met deze toevoeging haar reputatie als exclusieve agent voor luxemerken uit het hoger segment in de Benelux op vlak van bad- en nachtmode. 

Ammann EMPATHIC Retro Boxer HW 2021
16/1/2020 Collecties

Ammann: milieubewust ťn made in Europe

Ammann, het Duitse merk uit Stuttgart, vindt haar oorsprong in 1886. Met meer dan 130 jaar ervaring getuigt het merk van een veelzijdige know-how op het vlak van productie, afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen. Het merk heeft geen eigen online shop, noch eigen winkels of een samenwerking met sites zoals Amazon. 

Lisca Cheek - Powerful HW2021
13/1/2020 Collecties

Lisca viert 65-jarig bestaan!

In 2020 viert Lisca haar 65ste verjaardag. Dit modieuze merk combineert traditie en ervaring met frisse ideeën, trends en vernieuwing. 

Vrouwen Ondersteunen Vrouwen: inruilactie
26/12/2019 Collecties

16.782 behaís voor Oxfam dankzij Vrouwen Ondersteunen Vrouwen

Recent rondden Fedelin en de werkgroep Vrouwen Ondersteunen Vrouwen de Inruilactie af die ze in november samen met Oxfam hadden opgezet. Voor iedere binnengebrachte beha kreeg de klant 10 euro korting op een nieuwe aankoop. Van een groot succes gesproken: tijdens de actie werden maar liefst 16.782 beha’s ingezameld. 

LingeriePRO
23/12/2019 Collecties

LingeriePRO #39: hoe worden we deze keer verrast?

LingeriePRO is zoals ieder seizoen dé place to be om een overzicht te krijgen van wat de lingeriesector het komende seizoen biedt. Wat kunnen we deze keer verwachten?

SIL
19/12/2019 Collecties

Dit kan je verwachten van SIL + gratis toegang

Ook deze winter (18, 19 en 20 januari 2020) laten we ons verrassen tijdens Salon International de la Lingerie. Waar de Parijse lingeriebeurs dit seizoen op focust, lees je hieronder (en nog uitgebreider in de komende Aphrodite PRO)!


Het team van Lingerie Marie en Lingerie Camelia
15/11/2019 Sectornieuws

Lingerie Marie gaat voortaan hand in hand met lingerie Camelia

Een tijd terug plaatsten we een oproep op Lingerienet: wie neemt het roer over bij Lingerie Marie? Op 1 december is het zo ver: het roer zal worden overgedragen. 

 

Voortaan gaan lingerie Marie (Wervik, Ieper en online) hand in hand met lingerie Camelia (Westrozebeke en Gits), met Inge Foulon aan het roer. Kathleen Biesbrouck neemt afscheid na 22 jaar. Ze nam destijds de winkel over van haar mama Yvette Commeyne die de zaak startte in 1983 en bouwde die verder uit tot twee winkels in Ieper en Wervik en een webshop. Twee keer won lingerie Marie de Prima Donna Award. 

Pixabay - @rawpixel
12/9/2019 Collecties

Overzicht oktober: dit heeft Mode Unie voor je in petto

Het najaar is ingezet en daar horen inspirerende evenementen bij. Ontdek in ons overzicht de verschillende Mode Unie momenten en initiatieven tijdens oktober.

Lormar
10/9/2019 Sectornieuws

Lormar zoekt agent/verdeler voor BelgiŽ of Benelux

Het Italiaanse bedrijf Lormar is op zoek naar een agent of verdeler voor het gelijknamige merk Lormar. Het gaat om een Italiaans label dat al gedurende 50 jaar specialist is in corsetterie, lingerie en badmode. 

Massana
29/8/2019 Collecties

Vanaf SS20 wordt Massana in volledig BelgiŽ rechtstreeks verdeeld

De Catalaanse firma Massana is gevestigd in Mataro, vlakbij Barcelona. Het merk brengt zowel nachtmode als een ready-to-wear collectie.