Home > Nieuws

Nieuws

Het team van Lingerie Marie en Lingerie Camelia
15/11/2019 Sectornieuws

Lingerie Marie gaat voortaan hand in hand met lingerie Camelia

Een tijd terug plaatsten we een oproep op Lingerienet: wie neemt het roer over bij Lingerie Marie? Op 1 december is het zo ver: het roer zal worden overgedragen. 

 

Voortaan gaan lingerie Marie (Wervik, Ieper en online) hand in hand met lingerie Camelia (Westrozebeke en Gits), met Inge Foulon aan het roer. Kathleen Biesbrouck neemt afscheid na 22 jaar. Ze nam destijds de winkel over van haar mama Yvette Commeyne die de zaak startte in 1983 en bouwde die verder uit tot twee winkels in Ieper en Wervik en een webshop. Twee keer won lingerie Marie de Prima Donna Award. 

Pixabay - @rawpixel
12/9/2019 Collecties

Overzicht oktober: dit heeft Mode Unie voor je in petto

Het najaar is ingezet en daar horen inspirerende evenementen bij. Ontdek in ons overzicht de verschillende Mode Unie momenten en initiatieven tijdens oktober.

Lormar
10/9/2019 Sectornieuws

Lormar zoekt agent/verdeler voor BelgiŽ of Benelux

Het Italiaanse bedrijf Lormar is op zoek naar een agent of verdeler voor het gelijknamige merk Lormar. Het gaat om een Italiaans label dat al gedurende 50 jaar specialist is in corsetterie, lingerie en badmode. 

Massana
29/8/2019 Collecties

Vanaf SS20 wordt Massana in volledig BelgiŽ rechtstreeks verdeeld

De Catalaanse firma Massana is gevestigd in Mataro, vlakbij Barcelona. Het merk brengt zowel nachtmode als een ready-to-wear collectie.

Selmark
Falke Achilles
23/8/2019 Collecties

FALKE Achilles gelanceerd als medisch product

Een op de vijf lopers krijgt gedurende zijn leven een ontsteking of irritatie aan de achillespees. Achillespeesproblemen behoren dus tot de meest voorkomende loopblessures, maar ook voetballers, tennisspelers en andere atleten zijn er kwetsbaar voor. 

LingeriePRO #38
14/8/2019 Collecties

Dit was de 38ste editie van LingeriePRO

Op 28 en 29 juli vond in Antwerpen de 38ste editie van LingeriePRO plaats, dé beurs voor de bodywear professionals in de Benelux. Het thema was klaar en duidelijk: ‘sun, sea, my beachwear & me’. De sfeer was navenant.

 

Konrad Lingerie - Odette Figi
30/7/2019 Collecties

Konrad Lingerie zoekt agent in de Benelux

Konrad Lingerie is een Pools familiebedrijf dat in 1990 werd opgericht en exclusieve lingerie produceert. Alle afdelingen van het bedrijf zijn gelegen in Polen: design, constructie, het prototype-naaisterteam, logistiek, ... 

Ted Baker
24/7/2019 Sectornieuws

Schiesser neemt Europese verkoop voor Ted Baker Heren over

SCHIESSER neemt de distributie van de ondergoed- en loungewearcollectie voor heren van Ted Baker over. Dit gebeurt in het kader van de licentie die eerder al werd overgenomen van het moederconcern Delta Galil Industries. 

LingeriePRO 38ste editie
19/7/2019 Sectornieuws

LingeriePRO duikt de zomer in en dompelt ook jou onderÖ

LingeriePRO pakt voor de 38ste keer uit met een verfrissend concept, dat de Benelux lingeriespeciaalzaken ongetwijfeld zal inspireren.

SiSi - Look Those Legs
17/7/2019 Sectornieuws

Look Those Legs zoekt sales agent voor SiSi in BelgiŽ en Luxemburg

Look Those Legs vertegenwoordigt het pantymerk SiSi in de Benelux en is op zoek naar een modieuze, gedreven en zeer gemotiveerde sales agent die graag aan het werk gaat om hun klantenbestand verder uit te breiden.