Home > Nieuws

Nieuws

Guasch AW20/21
23/10/2020 Collecties

Ontdek het merk: Guasch

Guasch staat voor oerdegelijke Spaanse nachtmode voor heren en dames. Het label is ontstaan in 1859 en brengt collecties tegen betaalbare prijzen voor de consument en een bovengemiddelde marge voor de winkelier.

Schiesser Men 95/5 Organic Cotton
02/10/2020 Collecties

MAKE YOUR MOVE met de remake van Schiesser 95/5

Met de slogan ‘BEST FEEL. BEST FABRIC. BEST FIT.’ ondergaat de ondergoedlijn van Schiesser een duurzame metamorfose. 

Over te nemen
30/9/2020 Sectornieuws

Gekende lingeriezaak over te nemen

Over te nemen: gekende lingeriezaak in centrum Sint-Niklaas.

Lidea preview 2021
28/9/2020 Collecties

New decade, new look, new logo: preview Lidea 2021

Het Duits badmodemerk Lidea presenteert de nieuwe slogan "LIDEA just fits”, in combinatie met een nieuwe look, nieuw logo én de start van een nieuw decennium. 

Lingerie Vliegen
25/9/2020 Sectornieuws

Maaslandse lingeriezaak op zoek naar overnemer!

Lingerie Vliegen, de eerste echte speciaalzaak aan de Limburgse Maaskant, is op zoek naar een overnemer. De familiezaak heeft ondertussen 70 jaar service op haar teller staan, verspreid over drie generaties vrouwen die andere vrouwen aan de juiste lingerie helpen. 

Inruilactie Fedelin, VOV en Think Pink
17/9/2020 Sectornieuws

Neemt jouw winkel dit jaar deel aan de beha-inruilactie?

Vorig jaar kon je op Aphrodite alles lezen over de succesvolle beha-inruilactie van Fedelin en Vrouwen Ondersteunen Vrouwen. Maar liefst zeventig lingeriewinkels deden mee aan deze actie die ondersteund wordt door Think-Pink. Ook dit jaar kan je deelnemen!

WVDBM
10/9/2020 Sectornieuws

Winkeldorp Tessenderlo wordt gastgemeente van Week van de Belgische Mode

Sectorfederaties Mode Unie en Creamoda organiseren van 12 tot 18 oktober 2020 de tweede editie van de Week van de Belgische mode (WVDBM). Deze Week heeft als doel Belgische mode en haar modemerken in de kijker te zetten en breder bekend te maken.

Maison Jeanne Young
08/9/2020 Collecties

Ontdek het (bruids)merk: Maison Jeanne Young

Maison Jeanne Young is een corsetteriehuis van ontwerpster Sophie-Caroline Barre met op maat gemaakte, innovatieve lingerie. Elk setje getuigt van Franse savoir-faire en wordt zo ontworpen dat het perfect de morfologie van elke vrouw omarmt, ongeacht haar cupgrootte. 

Cybčle SS21
31/8/2020 Collecties

Cybčle brengt een optimistische zomercollectie

Ondanks de buitengewoon moeilijke tijden zorgt Cybèle met een frisse en vrolijke collectie toch voor het nodige optimisme. Voor zowel de loungewear als de nachtmode kiest het Duitse merk voor huidvriendelijke stoffen die in Europa worden geproduceerd. 

Selmark HW 20/21 - Cotton
26/8/2020 Collecties

Nieuw: Selmark verdiept zich meer en meer in nachtmode

Naast vier wintercollecties, waaronder die met kant in sterke kleuren, een Kerstcollectie, een reeks bruidslingerie en een aanbod voor rondere vormen, spitst Selmark zich vanaf winter ‘20/’21 ook steeds meer op pyjama’s toe.