Home > Merken > PrimaDonna
PrimaDonnaDownload logo in hoge resolutie

PrimaDonna

PrimaDonna wordt ontworpen, geproduceerd en verdeeld door de Belgische firma Van de Velde. Al meer dan 148 jaar werkt PrimaDonna aan hetzelfde doel: het ontwerpen van perfect zittende luxelingerie voor natuurlijk gevormde vrouwen met een cupmaatje meer.
PrimaDonna geeft de vrouw met een grotere cup de nodige steun, past altijd perfect, en creëert een elegante vrouwelijke lijn – tot en met cupmaat J.

In 2010 bracht Van de Velde het jongere zusje PrimaDonna Twist op de markt. Deze lingeriecollectie legt iets meer dan PrimaDonna de nadruk op mousse cups, jonge snitten en prints, evenzeer tot aan J-cup. Het werd een succesverhaal met een groeiende groep fans.

In zomer 2014 ontstond de allereerste swimwearcollectie binnen de PrimaDonna groep. De lancering van PrimaDonna Swim is de kers op de taart voor de vrouw met een grotere cupmaat. Ook op het strand en aan het zwembad kan ze nu vertrouwen op het allerbeste. De pasvorm, de kwaliteit en de prachtige designs van PrimaDonna.

www.primadonna.eu


Terug naar het overzicht
PrimaDonna
Distributeurs in de Benelux

VAN DE VELDE nv

Lageweg 4
9260 SCHELLEBELLE

tel: 09 365 21 00 fax: 09 365 21 70

celine.sotoperez@vandevelde.eu

www.vandevelde.eu

Verkoopt u al PrimaDonna?
Voeg het toe aan uw winkelfiche
 
rss feed

Nieuws over PrimaDonna

100 jaar vakmanschap en lingeriedesign bij Van de Velde
30/1/2020 Collecties

Met PrimaDonna ontketende Van de Velde een revolutie in de lingeriewereld: de eerste lingerie voor vrouwen met grotere borsten. In 2020 blaast Van de Velde al z’n 100ste kaarsje uit en dat wordt gevierd. Het hele jaar door staan er verschillende events en acties op de agenda, met bijzondere limited editions van Marie Jo- en Prima Donna-ontwerpen.