Home > Merken > Heren > Nachtmode > Roberto Ricetti
Roberto RicettiDownload logo in hoge resolutie

Roberto Ricetti

Roberto Ricetti is een Italiaans label dat al aanwezig is in de Benelux in de vorm van op maat gemaakte hemden, met onder andere koning Filip en Peter Goosens van Hof Van Cleve als vaste klanten . Nu treedt Roberto Ricetti ook met pyjama’s en kamerjassen de Benelux binnen.

Het gaat om een zeer luxueuze collectie uit het hoog segment, vervaardigd in Italië met alleen de beste stoffen: van Egyptisch katoen over linnen tot het fijnste zijde en kasjmier. Kernwoorden zijn verfijnd maar comfortabel, met een passie voor hoge kwaliteit. Terug naar het overzicht
Roberto Ricetti
Distributeurs in de Benelux

C.S. BVBA

Caroline Schoonen

Mispelbilk 13
9030 Mariakerke

tel: +32 475 266464 fax: 09/222 66 44

info@csfashion.be

www.csfashion.be

Verkoopt u al Roberto Ricetti?
Voeg het toe aan uw winkelfiche
 
rss feed

Nieuws over Roberto Ricetti

C.S. Fashion verwelkomt eerste mannenmerk: Roberto Ricetti
17/1/2020 Collecties

Met het Italiaanse label Roberto Ricetti introduceert agentuur C.S. Fashion voor het eerst een mannenmerk in haar aanbod. En dat gebeurt niet zomaar: “Dit merk past héél goed binnen ons aanbod en voldoet aan alle voorwaarden en eisen die wij stellen om opgenomen te worden in ons gamma. Vandaar dat wij nu voor het eerst ook een mannenmerk verwelkomen”, aldus Philippe Levy Van C.S. Fashion. De agentuur versterkt met deze toevoeging haar reputatie als exclusieve agent voor luxemerken uit het hoger segment in de Benelux op vlak van bad- en nachtmode.