Home > Merken > Heren > Nachtmode > Ammann
AmmannDownload logo in hoge resolutie

Ammann

Ammann, het Duitse merk uit Stuttgart, vindt haar oorsprong in 1886. Met meer dan 130 jaar ervaring getuigt het merk van een veelzijdige know-how op het vlak van productie, afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen. Het merk heeft geen eigen online shop, noch eigen winkels of een samenwerking met sites zoals Amazon. Op de producten van Ammann zit twee jaar garantie. 

Doordat de collecties van Ammann volledig in Europa worden geproduceerd, heeft het merk de volledige keten in eigen handen: van ontwerp en snijden tot het leveren van geschikte materialen en de productie in hun eigen productiefaciliteiten. Er wordt gekozen voor deze eigen fabrieken in Europa, omdat korte inkoopkanalen het milieu beschermen. Er wordt daarbij zorgvuldig omgegaan met natuurlijke hulpbronnen, waardoor het merk inzet op duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid.Terug naar het overzicht
Distributeurs in de Benelux

TEXTI MODA nv

Izegemsestraat 62
8850 ardooie

tel: 051 30 02 84 fax: 051/31 75 21

textimoda@skynet.be

www.textimoda.be

Verkoopt u al Ammann?
Voeg het toe aan uw winkelfiche
 
rss feed

Nieuws over Ammann

Ammann: milieubewust Ún made in Europe
16/1/2020 Collecties

Ammann, het Duitse merk uit Stuttgart, vindt haar oorsprong in 1886. Met meer dan 130 jaar ervaring getuigt het merk van een veelzijdige know-how op het vlak van productie, afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen. Het merk heeft geen eigen online shop, noch eigen winkels of een samenwerking met sites zoals Amazon.