Home > Merken > Elomi
ElomiDownload logo in hoge resolutie

Elomi

Elomi staat voor lingerie voor een voller figuur (tot K-cup). Op zoek naar die extra touch? Wil je plus size lingerie met een ongeëvenaarde pasvorm, de goede ondersteuning en een knap design, dan ben je bij Elomi op de juiste plaats.

www.elomilingerie.com


Terug naar het overzicht
Elomi
Distributeurs in de Benelux

WACOAL EUROPE SAS

81 rue Saint Lazare
75009 PARIS

tel: 0800 72 491 (B)

klantenservice@eveden.com

Verkoopt u al Elomi?
Voeg het toe aan uw winkelfiche
 
rss feed

Nieuws over Elomi

Wacoal Europe kiest Laurel Nash als Global Sales Director
28/6/2021 Sectornieuws

De gekende lingerie- en badmodegroep Wacoal Europe kondigt aan dat ze een nieuwe Global Sales Director hebben aangeduid: Laurel Nash. De firma, die de merken Wacoal, Fantasie, Freya, Elomi (en Goddess) omvat, maakt hiermee bekend dat Nash verantwoordelijk zal zijn voor de globale sales strategie op de markt.

 

Deze merken van sportbeha’s hangen in jullie winkels
22/3/2021 Sectornieuws

Aphrodite en Lingerienet lanceerden in maart 2021 een enquête over sportlingerie in de Benelux-lingeriespeciaalzaken, waaraan 54 respondenten deelnamen. De enquête bestond uit twee vragen met een focus op sportbeha’s. 42 van de deelnemende zelfstandige lingeriezaken zijn gevestigd in België (77,78%), terwijl 12 van de respondenten uit Nederland komt (22,22%).

Elomi viert 10de verjaardag in New York én online
13/11/2018 Sectornieuws

Het merk Elomi ontstond in 2008 en is vandaag de dag fier op wat het al bereikt heeft. Om dit te vieren, werd er in New York een evenement georganiseerd met een waaier aan media, influencers en winkeliers uit de sector. Een preview van de lente-/zomercollectie van 2019 werd tentoongesteld en gasten kregen de kans om een pasmoment te doen en om Liesl Goodman te ontmoeten, de hoofdontwerper van Elomi.

3 merken van Wacoal Europe genomineerd voor de UK Drapers Awards
09/10/2018 Sectornieuws

Voor het 28ste jaar op rij gaan de Drapers Awards uit naar de best presterende en meest vernieuwende modebedrijven. Dit jaar werden maar liefst drie merken van Wacoal Europe, de internationale leider op vlak van lingerie en badmode, verkozen tot finalisten.