Home > Collecties > MAKE YOUR MOVE met de remake van Schiesser 95/5
MAKE YOUR MOVE met de remake van Schiesser 95/5

Met de slogan ‘BEST FEEL. BEST FABRIC. BEST FIT.’ ondergaat de ondergoedlijn van Schiesser een duurzame metamorfose. 

Schiesser Men 95/5 Organic Cotton
MAKE YOUR MOVE met de remake van Schiesser 95/5

Met de slogan ‘BEST FEEL. BEST FABRIC. BEST FIT.’ ondergaat de ondergoedlijn van Schiesser een duurzame metamorfose. 

De nieuwe generatie van 95/5 zal voor het eerst uit 95% organisch katoen bestaan in plaats van 95% pimakatoen. Het aandeel van 5% elastaan blijft behouden, wat zorgt voor maximaal comfort en een perfecte pasvorm. Er is een uitgebreide selectie shirts en populaire slips en shorts voorzien.

Welke nieuwigheden kunnen we verwachten?

  • Organisch katoen
  • Nieuwe, moderne modellen
  • Optimaal comfort door ultravlakke verbindingstechnologie in de bandafwerking. 
  • Comfortabele bandvarianten: zachte band aan de binnenkant, fijne en sobere doorgestikte band, geweven band met logo in contrastkleur of in verzonken reliëf in ton sur ton. 
  • Een nieuw verpakkingsconcept
 

Lente/zomer 2021

Voor de lente-/zomermode van 2021 zijn boordsels in contrasterende kleuren een terugkomend element in de lijnen: dit zien we onder meer in de shorts en supermini's, die hierdoor een sportief tintje krijgen. 

Frisse, moderne looks zorgen voor een scala aan stijlvolle highlights: zo zijn er onder meer geweven elastische logobanden in verschillende kleurtinten, maar ook mooie all-overprints, voornamelijk in multi-packs.

Het nieuwe verpakkingsconcept 

Het nieuwe verpakkingsconcept voor de 95/5-serie is in lijn met de focus op het verkooppunt. Alle multi-packs worden geleverd in een doos gemaakt van 100% gerecycleerde kunststof

Levering vindt plaats vanaf maart 2021. 

Overtuigd? Voor meer informatie over de collectie of over het merk, contacteer order@schiesser.com of ga naar de website. 

 
rss feed