Home > Collecties > Lingerietrend voor SS23: Satisfaction
Lingerietrend voor SS23: Satisfaction

Hilde Francq van trendstudio Francq Colors bundelde voor Aphrodite dé lingerietrends voor zomer 2023. De tweede trend die we voorstellen is Satisfaction.

Calida SS23
Lingerietrend voor SS23: Satisfaction

Hilde Francq van trendstudio Francq Colors bundelde voor Aphrodite dé lingerietrends voor zomer 2023. De tweede trend die we voorstellen is Satisfaction.

Tactiel en sensueel

Hoe sterieler en digitaler onze leefwereld, hoe meer we op zoek gaan naar bevredigende materialen die mentale rust brengen en een tegenpool vormen voor het virtuele. Tactiliteit was al cruciaal de voorbije seizoenen maar wordt nu een levensstijl op zich: alles moet uitnodigen om het aan te raken en die ervaring moet vooral ‘satisfying’ zijn. Er wordt volop geëxperimenteerd met aaibare stoffen en prikkelende texturen. Kleuren worden gekozen om het gevoel dat ze uitlokken en hun invloed op het gemoed. Ze dragen bij tot de aantrekkingskracht. De combinatie van rood en roze is er eentje om zeker te onthouden voor de komende seizoenen. Samen hebben ze een heel bevredigend effect op de geest.

Elegante transparantie

Transparantie is een grote trend, en hoe meer hoe liever. Bij die volledig doorzichtige silhouetten speelt ondergoed een grote rol. Het wordt de basislaag waarop gespeeld wordt met transparante texturen. Hoe je lingerie eruitziet wordt cruciaal bij het stylen van je outfit. 

Zacht zijde

Zowel zijden accenten als volledige sets zijn een must in elke collectie. Het gevoel van de stof tegen het lichaam voelt sensueel en bevredigend aan. Zijde koelt ook af, nog versterkt door de lichte glans - de weerkaatsing komt verkoelend over in ons brein. De ideale keuze voor hoogzomercollecties dus.

Boudoir Softness

Courante lingerietexturen als kant, broderie en voile worden overvloedig samengebracht in harmonieuze combinaties die tactiliteit en sensualiteit oproepen. Een iets meer solide materiaal - zoals soft latex – zorgt voor contrast, wat nog meer uitnodigt om het aan te raken.

Meer trends lees je op onze site of in ons magazine voor SS23.

 
rss feed