Home > Collecties

Collecties

Nette Rose - Exposed 2022
20/7/2022 Collecties

Ontdek het merk: ethisch verantwoord met Nette Rose

Je eigen ding doen, je voor jezelf kleden, maar zacht blijven voor de wereld rondom je. Onze redactie ontdekte Nette Rose in de Exposed ruimte van Salon International de La Lingerie. Pastelkleuren en sublieme ontwerpen met lichte bloemetjes omkaderden de stand en vingen onze blik. 

Ysabel Mora - Energy
17/7/2022 Collecties

Nieuw: Ysabel Mora lanceert activewear

Het Spaanse label Ysabel Mora blijft haar collectie uitbreiden, met voor SS23 een opvallend grote collectie voor zowel dames, heren als kids. De meest opvallende nieuwigheid? De activewear!

Happy Undies - Chinatown
15/7/2022 Collecties

Uniek 3-in-1 concept van Happy Undies

Het Duitse merk Happy Undies brengt een vernieuwend 3-in-1 concept op de markt dat grenzen doet vervagen. Eén setje Happy Undies staat voor ondergoed, bikini én ‘clubwear’ (te dragen voor een avondje uit, vrolijk genoeg om onder de blouse uit te piepen).

Vitamins - Vacanze Italiane
01/7/2022 Collecties

AFS viert 70ste verjaardag met twee nieuwe lijnen: Vitamins en Lovers

De AFS-groep, waarvan de merken Vacanze Italiane en David deel uitmaken, viert dit jaar zijn 70ste verjaardag. Tegelijkertijd zien we twee sprankelende nieuwe lijnen verschijnen.

Ciel
25/5/2022 Collecties

Ciel: de hemel uit Antwerpen

Wie dit nieuwe loungewearlabel uit Antwerpen voor het eerst ziet, begrijpt waar de dromerige merknaam vandaan komt. Oprichtster Camille Cigrang ontwierp de collectie op basis van een eigen droom en vertelt: “Ciel, met verwijzing naar de hemel, geeft vrouwen de mogelijkheid om te ontsnappen naar een surrealistische droomwereld waar alles mogelijk is”, aldus Camille Cigrang.

Dorélit SS22 (Fotografe: #ZazaBertrand)
31/1/2022 Collecties

Dorélit gaat in zee met Dexit nv

Dorélit werkt voor de verkoop van de wintercollectie 22/23 samen met Dexit, die als agent zal fungeren. Het Belgische merk brengt dag- en nachtmode voor vrouwen, kids (meisjes en jongens) en sinds kort ook een bijpassende collectie voor mannen.

Ringella pyjama
20/12/2021 Collecties

B-LEAF schenkt pyjama’s aan kinderen die in ziekenhuis Kerst vieren

Deze week schenkt B-LEAF Fashion pyjama’s aan het AZ Turnhout voor de zieke kinderen die op de afdeling moeten overnachten rond de feestdagen.

Vacature Chantelle Sales Representative
13/12/2021 Collecties

Vacature: Sales Representative Chantelle België

De Chantelle Groep is een internationale distributeur en wereldleider van Franse kwaliteitslingerie met de bekende merken Chantelle, Passionata, Femilet, Chantal Thomass, Livera en Darjeeling. Sinds meer dan 130 jaar zijn stijl, een goede pasvorm en vakkennis dé sleutelwoorden van hun activiteit. Chantelle Lingerie heeft de strategische keuze gemaakt om haar volledige activiteit, van creatie tot en met distributie, zelf te beheren. 

Cosabella - Trend 1
27/10/2021 Collecties

Trends van het moment: van inspiratie uit ver vervlogen tijden tot empowered gothic

Van inspiratie uit ver vervlogen tijden tot ‘empowered gothic’: dit zijn de lingerietrends voor winter 2021. 

HANRO Forever
08/10/2021 Collecties

HANRO FOREVER: generatie na generatie

Je bewust zijn van kwaliteit is vaak iets dat met de paplepel wordt meegegeven. Als een merk of product je eigen standaarden rond verantwoorde productie en duurzaamheid vervult, geef je dit generatie na generatie door. Daarom start HANRO in oktober de campagne "HANRO FOREVER - THE STORY OF GENERATIONS.