Home > Collecties

Collecties

Baelle - Daily collection
20/2/2019 Collecties

Ontdek het merk: Baelle

Baelle is een Spaanse firma die zich toelegt op lingerie en zwemkledij. Kernwoorden van het label zijn ‘natuurlijke elegantie’ en ‘aantrekkelijk organisch’.

VAMP
12/2/2019 Collecties

Dit is ze: de VAMP-vrouw van volgend winterseizoen

VAMP, de marktleider van Griekenland in nachtkledij en homewear, komt ook in herfst/winter 19/20 met een verrassende collectie. 

Hoogtepunten uit Parijs: Salon International de la Lingerie 2019
07/2/2019 Collecties

Hoogtepunten uit Parijs: Salon International de la Lingerie 2019

Bent u niet in Parijs geraakt dit beursseizoen? Of kijkt u graag eens terug op de tentoongestelde collecties? Aphrodite vat de hoogtepunten voor u samen.

Ontdek het merk: De Chelles
07/2/2019 Collecties

Ontdek het merk: De Chelles

De Chelles is een lingerie- en badmodemerk uit Brazilië, dat er door een familiebedrijf met 200 werknemers wordt gerund. Het label is met zijn 31-jarig bestaan een vaste waarde in Brazilië en wordt vanaf heden ook in België vertegenwoordigd, door Loungerie BE. Andrea Duriau van Loungerie vertegenwoordigt naast De Chelles ook Lalie Lalou en Onix, die net als de eerste van Braziliaanse oorsprong zijn. 

Selmark
CDLP
05/2/2019 Collecties

Ontdek het merk: CDLP

CDLP, voluit ‘Un Cadeau De La Providence’, is een premium mannenmodemerk met Zweeds design en Portugese productie. Het merk, dat we tijdens LingeriePRO in de Catch! hoek konden bewonderen, zet in op een vernieuwende en toch tijdloze presentatie van mannelijkheid. Naast de duurzaamheid van de producten, getuigen de stijlvolle campagnebeelden van een ontspannen, moderne sfeer. 

 

 

 

Nieuw: LingaDore lanceert plus size collectie
16/1/2019 Collecties

NIEUW: LingaDore lanceert plus size collectie

Speciaal voor dames met een vollere boezem brengt LingaDore de PS+ collectie. 

Maison Lejaby - Atrape Fleur
11/1/2019 Collecties

De plantenwereld als inspiratie voor Maison Lejaby

Herfst-winter 2019 gaat bij Maison Lejaby gepaard met inspiratie uit de plantenwereld, met onder meer bladmotieven, plantenborduursels en bloemenprints. 

Janira- Flat tummy push-up culotte
11/1/2019 Collecties

Nieuwigheden binnen de Janira shapewear

Vrouwen willen een perfect figuur zonder aan verleidelijkheid in te boeten. Het merk Janira kwam daarom met een oplossing: verschillende reeksen comfortabele shapewear, geschikt voor elk vrouwenlichaam en in verschillende stijlen. 

Essenza Home
21/9/2018 Collecties

Essenza mixt trends en nieuwe stoffen in collectie SS19

De nieuwe collectie home- en activewear van Essenza is gebaseerd op drie trendy zomerkleuren voor 2019: dusty rose, warm rood en prachtige groentinten. 

BettiB
13/8/2018 Collecties

Nieuw in de Benelux: BettiB Beachwear

BettiB is een nieuw badmodemerk, opgericht in 2017. Het label behoort tot de Ollie Groep die ook de merken Blumarine, Blugirl en Grazia'lliani onder zijn hoede heeft. De unieke collectie richt zich tot de glamoureuze vrouw en bestaat zowel uit bikini's, strandkleedjes, jurken, enz.

 

In België worden de merken van de Ollie Groep verdeeld door Nathalie Vlegels van Vlevina Fashion, die daarnaast ook agent is voor Mammae, Emmicipi Studio, Jaycris en GPM Mare.