Home > Collecties

Collecties

Nanso AW20
01/6/2020 Collecties

Ontdek het Scandinavische merk Nanso

Nanso is een merk van Finse komaf, opgericht in 1921. Het merk levert aan verschillende landen in Europa en is met een productie van 3,9 miljoen stuks per jaar uitgegroeid tot de grootste kledingfabrikant van Finland. Hoewel het merk al meer dan 25 jaar in Nederland vertegenwoordigd wordt, zijn het Tran Munnik en Michelle van Laatum van Mvl Agency die nu het agentschap hebben overgenomen. Dit najaar komt het merk via dezelfde agent ook naar België.

Rosa Faia Great Abby - Beugelbeha & Big Cup-beha
22/5/2020 Collecties

Terug naar de Roaring Twenties met Great Abby van Rosa Faia

Komend najaar staat er bij Rosa Faia één eyecatcher centraal: de levenslustige ‘Great Abby’-collectie, bestaande uit 5 modellen, inclusief Big-cup beha.

Mundo ┌nico
22/4/2020 Collecties

Ontdek de missie van Mundo Unico

Mundo Único is een 100% Colombiaans merk dat sinds enkele jaren ook in België, Nederland en Luxemburg wordt verdeeld. Eigen aan het DNA van dit merk is dat het zorg draagt voor het milieu en voor het welzijn van de werknemers.

Pixabay
27/3/2020 Collecties

Zo kom je als retailer de coronacrisis optimaal door

Van het ene moment op het andere baden velen onder ons in onzekerheid. Ook voor lingerieretailers is de coronacrisis geen lachtertje. Er wordt creativiteit vereist en het is broodnodig om naar alternatieven te zoeken om toch geld in het laatje te krijgen.

Impetus HW 2020/2021- ECONYL
26/3/2020 Collecties

Meer over het merk: Impetus

Impetus is een Europees merk van Portugese productie. De collecties worden geproduceerd in een familiebedrijf en zijn voor de volle 100% in Europa gemaakt

 

Undress Code
26/2/2020 Collecties

Ontdek het merk: Undress Code

Voor de eerste keer konden we tijdens LingeriePRO het Poolse merk Undress Code ontdekken, dat een plekje in de CATCH! hoek vulde. Undress Code is ontworpen voor de ‘krachtige en vrouwelijke’ vrouw. We spraken met mede-oprichtster Izabela Godlewska.

Tom Tailor Dames HW2021
20/2/2020 Collecties

Nieuw: Tom Tailor voor dames

Vanaf winter 20/21 wordt er bij Tom Tailor voor het eerst ook voor vrouwen een collectie nachtkleding en loungewear voorzien. 

Caw÷
19/2/2020 Collecties

Ontdek het merk: Caw÷

Het Duitse merk Cawö produceert al 75 jaar (bad)handdoeken, badjassen en badmatten van de hoogste kwaliteit. 

Calida en The Good Shop @ LingeriePRO
07/2/2020 Collecties

LingeriePRO achter de rug: dit waren de hoogtepunten

Op zondag 26 en maandag 27 januari opende LingeriePRO alweer de deuren van de Waagnatie voor een massa enthousiastelingen uit de lingeriesector: retailers en standhouders uit de Benelux en verder. Wij verzamelden de hoogtepunten voor jullie.

07/2/2020 Collecties

LingaDore wordt 15 jaar en viert het met jou!

Dit seizoen viert LingaDore haar 15-jarig jubileum: tijd voor een feestje dus.