Home > Collecties

Collecties

Het laatste nieuws over de komende LingeriePRO
22/1/2020 Collecties

Dit wil je nog weten over de komende LingeriePRO

Dit weekend is het weer zover: LingeriePRO opent de deuren voor een massa enthousiastelingen uit de lingeriesector: retailers en standhouders uit de Benelux en verder ontmoeten elkaar, praten bij en ontdekken samen de nieuwste collecties. De laatste updates over deze aankomende beurs lees je hieronder.

Verslag uit Parijs: opvallende trends tijdens de internationale vakbeurs
20/1/2020 Collecties

Verslag uit Parijs: opvallende trends tijdens vakbeurs

Op zaterdag 18 januari zakte Team Aphrodite/Lingerienet af naar Salon International de La Lingerie in Parijs. Ogen te weinig en tijd te kort, maar een heel pak inspiratie rijker. Een klein overzicht van de beurs en enkele lessen die we hebben geleerd.

Roberto Ricetti
17/1/2020 Collecties

C.S. Fashion verwelkomt eerste mannenmerk: Roberto Ricetti

Met het Italiaanse label Roberto Ricetti introduceert agentuur C.S. Fashion voor het eerst een mannenmerk in haar aanbod. En dat gebeurt niet zomaar: “Dit merk past héél goed binnen ons aanbod en voldoet aan alle voorwaarden en eisen die wij stellen om opgenomen te worden in ons gamma. Vandaar dat wij nu voor het eerst ook een mannenmerk verwelkomen”, aldus Philippe Levy Van C.S. Fashion. De agentuur versterkt met deze toevoeging haar reputatie als exclusieve agent voor luxemerken uit het hoger segment in de Benelux op vlak van bad- en nachtmode. 

Ammann EMPATHIC Retro Boxer HW 2021
16/1/2020 Collecties

Ammann: milieubewust én made in Europe

Ammann, het Duitse merk uit Stuttgart, vindt haar oorsprong in 1886. Met meer dan 130 jaar ervaring getuigt het merk van een veelzijdige know-how op het vlak van productie, afwerking en het gebruik van hoogwaardige materialen. Het merk heeft geen eigen online shop, noch eigen winkels of een samenwerking met sites zoals Amazon. 

Lisca viert feest: 65 jaar
13/1/2020 Collecties

Lisca viert 65-jarig bestaan!

In 2020 viert Lisca haar 65ste verjaardag. Dit modieuze merk combineert traditie en ervaring met frisse ideeën, trends en vernieuwing. 

Dit is het resultaat van de beha-inzamelactie voor Oxfam
26/12/2019 Collecties

16.782 beha’s voor Oxfam dankzij Vrouwen Ondersteunen Vrouwen

Recent rondden Fedelin en de werkgroep Vrouwen Ondersteunen Vrouwen de Inruilactie af die ze in november samen met Oxfam hadden opgezet. Voor iedere binnengebrachte beha kreeg de klant 10 euro korting op een nieuwe aankoop. Van een groot succes gesproken: tijdens de actie werden maar liefst 16.782 beha’s ingezameld. 

LingeriePro Tradefair
23/12/2019 Collecties

LingeriePRO #39: hoe worden we deze keer verrast?

LingeriePRO is zoals ieder seizoen dé place to be om een overzicht te krijgen van wat de lingeriesector het komende seizoen biedt. Wat kunnen we deze keer verwachten?

SIL
19/12/2019 Collecties

Dit kan je verwachten van SIL + gratis toegang

Ook deze winter (18, 19 en 20 januari 2020) laten we ons verrassen tijdens Salon International de la Lingerie. Waar de Parijse lingeriebeurs dit seizoen op focust, lees je hieronder (en nog uitgebreider in de komende Aphrodite PRO)!


Pixabay - @rawpixel
12/9/2019 Collecties

Overzicht oktober: dit heeft Mode Unie voor je in petto

Het najaar is ingezet en daar horen inspirerende evenementen bij. Ontdek in ons overzicht de verschillende Mode Unie momenten en initiatieven tijdens oktober.

Massana
29/8/2019 Collecties

Vanaf SS20 wordt Massana in volledig België rechtstreeks verdeeld

De Catalaanse firma Massana is gevestigd in Mataro, vlakbij Barcelona. Het merk brengt zowel nachtmode als een ready-to-wear collectie.