Home > Collecties

Collecties

Guasch AW20/21
23/10/2020 Collecties

Ontdek het merk: Guasch

Guasch staat voor oerdegelijke Spaanse nachtmode voor heren en dames. Het label is ontstaan in 1859 en brengt collecties tegen betaalbare prijzen voor de consument en een bovengemiddelde marge voor de winkelier.

Schiesser Men 95/5 Organic Cotton
02/10/2020 Collecties

MAKE YOUR MOVE met de remake van Schiesser 95/5

Met de slogan ‘BEST FEEL. BEST FABRIC. BEST FIT.’ ondergaat de ondergoedlijn van Schiesser een duurzame metamorfose. 

Lidea preview 2021
28/9/2020 Collecties

New decade, new look, new logo: preview Lidea 2021

Het Duits badmodemerk Lidea presenteert de nieuwe slogan "LIDEA just fits”, in combinatie met een nieuwe look, nieuw logo én de start van een nieuw decennium. 

Maison Jeanne Young
08/9/2020 Collecties

Ontdek het (bruids)merk: Maison Jeanne Young

Maison Jeanne Young is een corsetteriehuis van ontwerpster Sophie-Caroline Barre met op maat gemaakte, innovatieve lingerie. Elk setje getuigt van Franse savoir-faire en wordt zo ontworpen dat het perfect de morfologie van elke vrouw omarmt, ongeacht haar cupgrootte. 

Cybčle SS21
31/8/2020 Collecties

Cybčle brengt een optimistische zomercollectie

Ondanks de buitengewoon moeilijke tijden zorgt Cybèle met een frisse en vrolijke collectie toch voor het nodige optimisme. Voor zowel de loungewear als de nachtmode kiest het Duitse merk voor huidvriendelijke stoffen die in Europa worden geproduceerd. 

Selmark HW 20/21 - Cotton
26/8/2020 Collecties

Nieuw: Selmark verdiept zich meer en meer in nachtmode

Naast vier wintercollecties, waaronder die met kant in sterke kleuren, een Kerstcollectie, een reeks bruidslingerie en een aanbod voor rondere vormen, spitst Selmark zich vanaf winter ‘20/’21 ook steeds meer op pyjama’s toe.

Naturana Beach SS21
24/8/2020 Collecties

Naturana Beach SS21: beestig zomers

Het kernthema in de nieuwe collectie van Naturana Beach is “afhankelijkheid”. "Het coronavirus en het bijbehorende “nieuwe normaal” maken dat we in zekere zin afhankelijk zijn; afhankelijk van partners, maar ook van collecties", zo klinkt het. 

Naturana SS21 (links: 7250)
24/8/2020 Collecties

Gedurfd, fris en jong: Naturana en Blue Label SS21

Van kant en bloemen over nieuwe stijlen met ribbelstof tot comfy soft beha’s met bijpassende broekjes. Verschillende series kleuren de nieuwe collectie van Naturana en Blue Label voor lente/zomer 2021. 

Little Ducks
20/8/2020 Collecties

Ontdek het merk: Little Ducks

Little Ducks is een nieuw Belgisch merk dat zich richt op het ontwerpen en realiseren van sleepwear voor kinderen tussen 1 en 8 jaar.

Louisa Bracq - Fury to Live SS21
17/8/2020 Collecties

Louisa Bracq presenteert Fury to Live: de nieuwe collectie voor SS21

“Het verhaal achter deze collectie begint op de dag dat ik naar New York vloog, februari 2020”, vertelt creatief directeur Matthieu Bracq. “Het was de eerste keer dat ik vanuit Frankrijk reisde naar de 'City that never sleeps'. Al sinds mijn tienerjaren had ik beelden en referenties uit boeken en films in mijn hoofd, vooral uit het “Beat Generation” tijdperk met auteurs als William Burroughs, Allen Ginsberg en Jack Kerouac.” Het is dan ook dit controversiële tijdperk dat meneer Bracq als leitmotif koos voor de collectie.