Home > Collecties

Collecties

Pixabay
27/3/2020 Collecties

Zo kom je als retailer de coronacrisis optimaal door

Van het ene moment op het andere baden velen onder ons in onzekerheid. Ook voor lingerieretailers is de coronacrisis geen lachtertje. Er wordt creativiteit vereist en het is broodnodig om naar alternatieven te zoeken om toch geld in het laatje te krijgen.

Impetus HW 2020/2021- ECONYL
26/3/2020 Collecties

Meer over het merk: Impetus

Impetus is een Europees merk van Portugese productie. De collecties worden geproduceerd in een familiebedrijf en zijn voor de volle 100% in Europa gemaakt

 

Undress Code
26/2/2020 Collecties

Ontdek het merk: Undress Code

Voor de eerste keer konden we tijdens LingeriePRO het Poolse merk Undress Code ontdekken, dat een plekje in de CATCH! hoek vulde. Undress Code is ontworpen voor de ‘krachtige en vrouwelijke’ vrouw. We spraken met mede-oprichtster Izabela Godlewska.

Tom Tailor Dames HW2021
20/2/2020 Collecties

Nieuw: Tom Tailor voor dames

Vanaf winter 20/21 wordt er bij Tom Tailor voor het eerst ook voor vrouwen een collectie nachtkleding en loungewear voorzien. 

Cawö
19/2/2020 Collecties

Ontdek het merk: Cawö

Het Duitse merk Cawö produceert al 75 jaar (bad)handdoeken, badjassen en badmatten van de hoogste kwaliteit. 

Calida en The Good Shop @ LingeriePRO
07/2/2020 Collecties

LingeriePRO achter de rug: dit waren de hoogtepunten

Op zondag 26 en maandag 27 januari opende LingeriePRO alweer de deuren van de Waagnatie voor een massa enthousiastelingen uit de lingeriesector: retailers en standhouders uit de Benelux en verder. Wij verzamelden de hoogtepunten voor jullie.

07/2/2020 Collecties

LingaDore wordt 15 jaar en viert het met jou!

Dit seizoen viert LingaDore haar 15-jarig jubileum: tijd voor een feestje dus. 

Madiva Ecofoture
06/2/2020 Collecties

Madiva Ecofuture verbaast met organische verftechnieken

“Natuurlijke verftechnieken zijn geen trend, maar een noodzaak”. En dat is meteen waar het Italiaanse merk Madiva voor staat. Gedragen en vergeten kleding onderaan de stapel is vaak niet meer trendy genoeg in de vluchtige modewereld, maar heeft een even grote impact op onze planeet.

sloggi Movember
05/2/2020 Collecties

In november zit het snor bij sloggi

Sloggi komt met een nieuwe uniseks sloggi x-collectie voor hem en haar. Deze limited edition ondergoedcollectie ondersteunt Movember, een toonaangevende liefdadigheidsinstelling die zich internationaal inzet om de gezondheid van de man te verbeteren. 

Évolé (Foto door Marta Musial)
03/2/2020 Collecties

Nieuw op de markt: nachtkleding voor vrouwen met één borst

Vrouwen die een (eenzijdige) borstamputatie achter de rug hebben, ervaren dat veel lingerie en nachtkleding niet meer goed past. Op vlak van prothesebeha’s is er voor deze groep dames ondertussen al het een en ander ontwikkeld (zie Aphrodite #40), maar op vlak van nachtmode lijkt er nog een gemis.