Home > Collecties

Collecties

Cocoro
19/4/2021 Collecties

Ontdek het menstruatiemerk Cocoro + agent gezocht!

Absorberend, veganistisch en zonder geurtjes. Mooi, comfortabel en ademend. Anti-allergeen, recycleerbaar én herbruikbaar. Dat zijn enkele kernwoorden die het innovatieve menstruatiemerk Cocoro beschrijven.

Megami
02/4/2021 Collecties

Ontdek het merk: protheselingerie van Megami

Megami is een sociale onderneming uit het Verenigd Koninkrijk, opgericht door jonge mannen wiens leven, en dat van de vrouwen die zij graag zien, werd aangetast door borstkanker.

RENDEZ-VOUS Lingerie Française
08/3/2021 Collecties

RENDEZ-VOUS”: een kortilm à la française door Lingerie Française

Promincor – Lingerie Française broedde op een innovatieve show in Parijs voor januari 2021. Daar stak de COVID-19 pandemie een stokje voor, maar al gauw werd nieuwe inspiratie geboren en groeide de nood aan creativiteit. Met onnoemelijke trots stellen de 10 Franse lingeriemerken van Promincor - Antigel, Aubade, Chantelle, Empreinte, Lise Charmel, Lou, Louisa Bracq, Maison Lejaby, Passionata en Simone Pérèle- hun onthullende kortfilm “Rendez-Vous” voor, je spannendste rendez-vous van 2021.


Kamroen Farzan - Breastflower CLASSIC
22/2/2021 Collecties

Eerste luxe borstjuweel BREASTFLOWER voor vrouwen met mastectomie

Niet treuren om wat was, maar stralen in wat kan. Dat idee overvalt ons wanneer we met Kamroen Farzan (52), ontwerpster en oprichtster van Breastflower, in gesprek gaan. Toen Kamroen Farzan (52) gediagnosticeerd werd met borstkanker, koos zij voor een operatieve verwijdering van de gehele borst, ook wel mastectomie genoemd. Een succesvolle maar ook definitieve ingreep. Toch maakte Kamroen’s verdriet al snel plaats voor kracht en dankbaarheid.

Gossard AW21-22
19/2/2021 Collecties

Agent of distributeur gezocht voor Gossard en Berlei

“We zijn op zoek naar potentiële agenten of distributeurs in de Benelux. We zoeken er voornamelijk nog eentje voor Gossard, maar idealiter zou deze persoon zowel Gossard als Berlei willen vertegenwoordigen”, aldus International Sales Manager Clarisse Parkes. We starten met een woordje uitleg over de merken.

28/1/2021 Collecties

Lees Aphrodite PRO nu ook online!

Grote kans dat jij de Aphrodite PRO al op de deurmat hebt liggen... Maar wist je dat je onze Aphrodite PRO vanaf nu ook online kan lezen?

Store locator
27/11/2020 Collecties

Trek gratis meer consumenten aan op Lingerienet.be

Het bezoekersaantal op Lingerienet piekt en we merken dat steeds meer consumenten onze store locator bezoeken, rechtstreeks of in de zoektocht naar een merk. Daarom roepen we je op om gratis aanweziger te worden op ons consumentenplatform lingerienet.be.

Promise Luxury SS21
26/10/2020 Collecties

Promise Luxury brengt luxe, lingerie en loungewear samen

De nieuwe collectie van Promise Luxury voor SS21 brengt de termen luxe, lingerie en loungewear opnieuw samen in een oogverblindende collectie. Onderling matchen is mogelijk!

Guasch AW20/21
23/10/2020 Collecties

Ontdek het merk: Guasch

Guasch staat voor oerdegelijke Spaanse nachtmode voor heren en dames. Het label is ontstaan in 1859 en brengt collecties tegen betaalbare prijzen voor de consument en een bovengemiddelde marge voor de winkelier.

Schiesser Men 95/5 Organic Cotton
02/10/2020 Collecties

MAKE YOUR MOVE met de remake van Schiesser 95/5

Met de slogan ‘BEST FEEL. BEST FABRIC. BEST FIT.’ ondergaat de ondergoedlijn van Schiesser een duurzame metamorfose.