Home > Collecties

Collecties

Inspiratietour Stockholm Mode Unie
09/5/2019 Collecties

Ga op leerrijke tweedaagse door Stockholm met Mode Unie en Nightingale

Mode Unie en Nightingale slaan de handen in elkaar om jullie, moderetailers, in november een baanbrekende inspiratietour te bezorgen door het innovatieve Stockholm.

Care by Me
26/3/2019 Collecties

Ontdek het merk: CARE BY ME

Care by me is een Deens merk, afkomstig uit Kopenhagen en in de Benelux vertegenwoordigd door Hanne Juul Agency. Het label heeft een tijdloze, esthetische look en gaat met een reeks duurzame producten tegen fast-fashion in.

20/3/2019 Collecties

Schiesser is nieuwe verantwoordelijke voor distributie van P.J. Salvage in Europa

Duitse ondergoedfabrikant Schiesser neemt de Europese verkoop van het Californische lifestylemerk P.J. Salvage over.

05/3/2019 Collecties

Ontdek het merk: Lalie Lalou

Lalie Lalou is een Braziliaans nachtmodemerk dat vanaf nu ook in België vertegenwoordigd wordt door Loungerie BE. 

Selmark
26/2/2019 Collecties

Ontdek het merk: Fida

Op Aphrodite stellen we jullie, naast de vertrouwde merken, ook graag enkele (gloed)nieuwe labels en collecties voor. Vandaag is het de beurt aan het Italiaanse merk Fida Lingerie en diens nieuwe wintercollectie.

Baelle - Daily collection
20/2/2019 Collecties

Ontdek het merk: Baelle

Baelle is een Spaanse firma die zich toelegt op lingerie en zwemkledij. Kernwoorden van het label zijn ‘natuurlijke elegantie’ en ‘aantrekkelijk organisch’.

VAMP
12/2/2019 Collecties

Dit is ze: de VAMP-vrouw van volgend winterseizoen

VAMP, de marktleider van Griekenland in nachtkledij en homewear, komt ook in herfst/winter 19/20 met een verrassende collectie. 

Hoogtepunten uit Parijs: Salon International de la Lingerie 2019
07/2/2019 Collecties

Hoogtepunten uit Parijs: Salon International de la Lingerie 2019

Bent u niet in Parijs geraakt dit beursseizoen? Of kijkt u graag eens terug op de tentoongestelde collecties? Aphrodite vat de hoogtepunten voor u samen.

Ontdek het merk: De Chelles
07/2/2019 Collecties

Ontdek het merk: De Chelles

De Chelles is een lingerie- en badmodemerk uit Brazilië, dat er door een familiebedrijf met 200 werknemers wordt gerund. Het label is met zijn 31-jarig bestaan een vaste waarde in Brazilië en wordt vanaf heden ook in België vertegenwoordigd, door Loungerie BE. Andrea Duriau van Loungerie vertegenwoordigt naast De Chelles ook Lalie Lalou en Onix, die net als de eerste van Braziliaanse oorsprong zijn. 

CDLP
05/2/2019 Collecties

Ontdek het merk: CDLP

CDLP, voluit ‘Un Cadeau De La Providence’, is een premium mannenmodemerk met Zweeds design en Portugese productie. Het merk, dat we tijdens LingeriePRO in de Catch! hoek konden bewonderen, zet in op een vernieuwende en toch tijdloze presentatie van mannelijkheid. Naast de duurzaamheid van de producten, getuigen de stijlvolle campagnebeelden van een ontspannen, moderne sfeer.