Home > Collecties

Collecties

Falke Achilles
23/8/2019 Collecties

FALKE Achilles gelanceerd als medisch product

Een op de vijf lopers krijgt gedurende zijn leven een ontsteking of irritatie aan de achillespees. Achillespeesproblemen behoren dus tot de meest voorkomende loopblessures, maar ook voetballers, tennisspelers en andere atleten zijn er kwetsbaar voor. 

LingeriePRO #38
14/8/2019 Collecties

Dit was de 38ste editie van LingeriePRO

Op 28 en 29 juli vond in Antwerpen de 38ste editie van LingeriePRO plaats, dé beurs voor de bodywear professionals in de Benelux. Het thema was klaar en duidelijk: ‘sun, sea, my beachwear & me’. De sfeer was navenant.

 

Konrad Lingerie - Odette Figi
30/7/2019 Collecties

Konrad Lingerie zoekt agent in de Benelux

Konrad Lingerie is een Pools familiebedrijf dat in 1990 werd opgericht en exclusieve lingerie produceert. Alle afdelingen van het bedrijf zijn gelegen in Polen: design, constructie, het prototype-naaisterteam, logistiek, ... 

Iora Lingerie
16/7/2019 Collecties

Meer over het merk: Iora Lingerie

Wie aan het Portugese lingeriemerk Iora denkt, denkt aan begrippen als elegantie, discretie en sensualiteit.

Selmark
Pixabay: StockSnap
09/7/2019 Collecties

Krijg nieuwe klanten door een bezoek aan onze stand op LingeriePRO

Zoals ieder seizoen heeft ook ons team (Aphrodite en Lingerienet) een stand op LingeriePRO, de vakbeurs in Antwerpen. Dit jaar ligt onze focus in het bijzonder op het rond maken van de cirkel en op jou, als retailer, aan nieuwe klanten te helpen via onze store locator.

Inruilactie Fedelin
09/7/2019 Collecties

Winkels gezocht: neem deel aan de Inruilactie voor gebruikte lingerie!

Wil jij als winkel je steentje bijdragen aan de maatschappij en tegelijkertijd aan recycleren doen? Neem dan deel aan de Inruilactie van 'Vrouwen Ondersteunen Vrouwen' in samenwerking met Oxfam en Think-Pink, die vanaf dit jaar door Fedelin wordt ondersteund.

Granadilla SS20
03/7/2019 Collecties

Op en top zomer met Granadilla SS20

Granadilla, het Zuid-Afrikaans badmodemerk dat 'passievrucht' betekent, maakt ook in de collectie voor SS20 zijn exotische naam volledig waar.

Iodus SS20
02/7/2019 Collecties

IODUS ademt vernieuwing in 2020

Het elegante Franse badmodemerk IODUS brengt naast vertrouwde stijlen ook een opvallende nieuwigheid.

Chantal Thomass SS20
02/7/2019 Collecties

Chantal Thomass SS20 brengt ons Back to the Origins

Chantal Thomass, behorend tot CL Group, wordt voor SS20 geïnspireerd door vrije, assertieve en krachtige vrouwen. Het merk benadrukt de dominante rol die vrouwen in de positieve evolutie van onze samenleving spelen en gelooft erin dat het deze vrouwen zijn die de wereld ook zullen redden.

Passionata SS20
02/7/2019 Collecties

This is Us: de SS20 campagne van Passionata

Tijdens AW19 presenteerde Passionata Art of Now, een campagne die stond voor ‘leven in het moment’ en die het hedonistische DNA van het merk tot uitdrukking bracht. Dit seizoen wordt er echter naar gestreefd om het merk een stem te geven via twee hedendaagse persoonlijkheden.